Zážitek pro všechny smysly

Zdravé a vyrovnané zaměstnance si přeje každý šéf. Podpořte zdravý životní styl a pohodu vašich pracovníků formou benefitu, který se vrátí v podobě obnovené energie a chuti do práce. Uspořádáme pro vaše týmy například kurzy zdravého vaření nebo jógy. To vše v příjemném prostředí a s maximální péčí!

Workshopy jsou pro max. 20 osob, na 2 hod., 4 hod. nebo na celý den a to pod vedením zkušených profíků. Program ušijeme na míru vašim potřebám. V ceně je zahrnuto lektorné, materiál a coffee break (káva, čaj, voda a sladká či slaná Kotlasková dobrota). Jak to na našich kurzech vypadá? Podívejte se zde.

7 000 Kč/2 hod. workshop štědrá cena*
10 000 Kč/2 hod. workshop férová cena**


12 000 Kč/4 hod. workshop štědrá cena*
15 000 Kč/4 hod. workshop férová cena**


15 000 Kč/celý den workshop štědrá cena*
18 000 Kč/celý den workshop férová cena**


„Prostory komunitní centra Kotlaska pro realizaci workshopů jsme využili několikrát. Vždy byl perfektní servis, vše skvěle připraveno, atmosféra velmi příjemná. Celkově prostory působí velmi vzdušně a přitom útulně. Navíc, přilehlá zahrada vždy výborně poslouží pro příjemné zpestření. Vřele doporučuji všem, kteří chtějí pořádat své akce v místě, které má příběh a smysl a kde vše organizačně dobře funguje a probíhá v přátelské atmosféře komunitního prostoru.“

Petra – lektorka workshopů na rozvoj dovedností


______________________________________________________________________________
* cena pokryje naše náklady za službu a běžný provoz Kotlasky
** cena, která navíc podpoří integrační aktivity a rozvoj Kotlasky

Kontakt:

Komunitní centrum a zahrada Kotlaska / Nad Kotlaskou I, 180 00, Praha 8

Zřizovatel:

RUBIKON Centrum, z.ú. / Novákových 439/6, 180 00 Praha 8