Indická kuchyně I. – Koření
21. 4. 2020 @ 17:00 - 21:00
Vstupné: 1800KčMiluju indickou kuchyni a ayurvédské principy vaření. Praktikuji je již řadu let a spousta indických receptů v mé kuchyni naprosto zdomácněla.
Na tomto kurzu s vámi posdílím všechny mé osvědčené recepty a vychytávky. Jsou to sice indické recepty, ale převážně z českých surovin. Vysvětlíme si práci s kořením pro vaření, tak pro posílení vaší imunity a zdraví.
Naučím vás základní principy kombinací surovin, předám vám osvědčené postupy a tipy, jak doma vykouzlit chutná a zdravá vegetariánská jídla, kde výhodně nakupovat potraviny a jak je správně uchovávat. Zjistíte, že čapátí je tak jednoduché a rychlé, že si ho budete chtít dělat každý den.
Co se na kurzu naučíte?
jak ájurvéda pohlíží na stravování a její základní doporučení pro každodenní život a jídelníček
na co všechno a proč se v indické kuchyni používá koření
vše důležité o koření (, energetika koření, základní principy práce s ním, uchovávání, nakupování, kvalita)
jednoduchá a účinná aplikace koření při běžných zdravotních neduzích
nástin základů ájurvédské konstituční teorie váta, pitta, kapha
základní osvědčené recepty pro každodenní vaření
Další informace na: https://www.katerinavari.cz/kurz/indicka-kuchyne/
Přihlášky u: Ing. Kateřina Halamová, Ph.D., +420 604 780 953, halamova.katerina@gmail.com