Načítám Akce
  • akce již proběhla.

Indická kuchyně I. – Koření

21. 4. 2020 @ 17:00 - 21:00

Vstupné: 1800Kč

Miluju indickou kuchyni a ayurvédské principy vaření. Praktikuji je již řadu let a spousta indických receptů v mé kuchyni naprosto zdomácněla.
Na tomto kurzu s vámi posdílím všechny mé osvědčené recepty a vychytávky. Jsou to sice indické recepty, ale převážně z českých surovin. Vysvětlíme si práci s kořením pro vaření, tak pro posílení vaší imunity a zdraví.
Naučím vás základní principy kombinací surovin, předám vám osvědčené postupy a tipy, jak doma vykouzlit chutná a zdravá vegetariánská jídla, kde výhodně nakupovat potraviny a jak je správně uchovávat. Zjistíte, že čapátí je tak jednoduché a rychlé, že si ho budete chtít dělat každý den.

Co se na kurzu naučíte?
jak ájurvéda pohlíží na stravování a její základní doporučení pro každodenní život a jídelníček
na co všechno a proč se v indické kuchyni používá koření
vše důležité o koření (, energetika koření, základní principy práce s ním, uchovávání, nakupování, kvalita)
jednoduchá a účinná aplikace koření při běžných zdravotních neduzích
nástin základů ájurvédské konstituční teorie váta, pitta, kapha
základní osvědčené recepty pro každodenní vaření

Další informace na:  https://www.katerinavari.cz/kurz/indicka-kuchyne/

Přihlášky u: Ing. Kateřina Halamová, Ph.D., +420 604 780 953, halamova.katerina@gmail.com

Podrobnosti

Datum:
21. 4. 2020
Čas:
17:00 - 21:00
Cena:
1800Kč

Místo konání

Komunitní centrum
Nad Kotlaskou I 95
Praha 8, 18000
Česká republika
+ Google Mapa
Telefon:
770 148 280
 

Kontakt:

Komunitní centrum a zahrada Kotlaska / Nad Kotlaskou I, 180 00, Praha 8

Zřizovatel:

RUBIKON Centrum, z.ú. / Novákových 439/6, 180 00 Praha 8